Brasserie Heeren van Ambacht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht

Over ons

Heeren van Ambacht
Brasserie & Wijnbar

Heeren van Ambacht opende in 2011 haar deuren in Hendrik Ido Ambacht. De brasserie is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1813. De boerderij is volledig verbouwd, maar veel karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Inmiddels is Heeren van Ambacht uitgegroeid tot een populaire locatie voor (business) lunches, diners, vergaderingen en (bedrijfs)feesten.

Beleving

Heeren van Ambacht is gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813. Nadat de boerderij in 1893 is afgebrand, is deze herbouwd tot een mooie, functionele ruimte. Het pand is een waar monument en het geheel is nog goed herkenbaar als vrijstaande boerderij. Het pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’ en is een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. Lekker eten, gezelligheid en een sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving.

Perfecte locatie

Wat de aanleiding ook is, het team van Heeren van Ambacht staat voor je klaar om er een verzorgde en onvergetelijke gelegenheid van te maken. Onze locatie sluit perfect aan bij diverse gelegenheden. Naast lunchen of dineren kun je bij ons trouwen, feesten, of borrelen.

  • Verschillende ruimtes voor gezelschap tot 275 personen
  • De zalen hebben indien gewenst, een aparte ingang
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Altijd gastvrij

Je kan bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart, high tea, lunch, high wine, borrel of diner. Onze Heeren borrelplank is heerlijk om te delen. En de à la carte kaart is verrassend smaakvol met voor ieder wat wils. Bestel gewoon wat je lekker vindt met een fles wijn of een heerlijke cocktail erbij en je hebt alle ingrediënten voor een smaakvolle dag. Graag laten wij je tijdens een bezoek echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Ons team staat voor je klaar! Onze brasserie Heeren van Ambacht is voor elke gelegenheid beschikbaar!