Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervol eetcafe Hendrik Ido Ambacht

Heeft u zin om gezellig buiten de deur te eten? Zoekt u een sfeervol eetcafe Hendrik Ido Ambacht? Dan zult u Heeren van Ambacht zeker kunnen waarderen. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lekker uiteten in een eetcafe Hendrik Ido Ambacht

Onze brasserie is gevestigd in de monumentale boerderij ‘Bouwlust’ uit 1813 zijn wij een unieke locatie met een warme uitstraling. Hoewel grondig gerenoveerd tot een mooie functionele ruimte is de sfeer van de oude boerderij intact gebleven door de karakteristieke details van vroeger. Het pand vormt met de naastgelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’ waar gezelschappen van klein tot groot kunnen lunchen, dineren, vergaderen en hun feesten kunnen vieren. Ook voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte taart of een borrel kunt u bij ons terecht. In ons eetcafe Hendrik Ido Ambacht kunt u genieten van de unieke recepten op onze menukaart. Onze koks worden geïnspireerd door de seizoenen en bereiden goede, eenvoudig gerechten die altijd knallend zijn van smaak. Onze à la carte kaart zal u verrassen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bestel gewoon wat u lekker lijkt en drink er een goed glas wijn van onze wijnkaart bij. Wij hebben een unieke wijncollectie waar de wijnliefhebber zeker van zal genieten.

Vriendelijk personeel bij eetcafe Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een eetcafe Hendrik Ido Ambacht? Ons vriendelijk personeel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en dat het u aan niets ontbreekt. Voor een heerlijke maaltijd in een bijzondere sfeervolle ambiance bent u bij ons eetcafe in Hendrik Ido Ambacht aan het juiste adres. Bij mooi weer kunt u genieten van ons zonnig gelegen terras. Wij hebben sinds onze opening in 2011 al vele gasten mogen verwelkomen en wij zijn blij met hun positieve beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden gast die kan terugkijken op een onvergetelijke beleving bij Heeren van Ambacht?

Eetcafe in Hendrik Ido Ambacht: goed bereikbaar

Ons eetcafe in Hendrik Ido Ambacht is uitstekend bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken met een bushalte voor de deur. Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos bij ons binnen komen. Sfeer, gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u zodra u een voet over de drempel zet. Neem de tijd om heerlijk te ontspannen met familie en/of vrienden en bezoek onze unieke locatie. Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten! Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!