Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervol eetcafe Hendrik Ido Ambacht

Heeft u zin om gezellig buiten de deur te eten? Zoekt u een sfeervol eetcafe Hendrik Ido Ambacht? Dan zult u Heeren van Ambacht zeker kunnen waarderen. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lekker uiteten in een eetcafe Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een eetcafé Hendrik Ido Ambacht? Bent u op zoek naar een sfeervol en gezellig eetcafé waar u kunt genieten van een hapje en een drankje op een unieke locatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij de Heeren van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht. In ons eetcafé bent u harte welkom om te borrelen, te lunchen en te dineren. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart waar u uw vingers bij af zult likken. Er is voor elk wat wils en bovendien kunnen onze medewerkers u uitstekend adviseren. Omdat wij onze gerechten samenstellen met seizoenproducten kunnen wij onze gasten keer op keer verrassen met nieuwe gerechten. Eetcafé Hendrik Ido Ambacht staat bekend om zijn sfeervolle locatie en smaakvolle gerechten. Bent u benieuwd naar onze menukaart en bent u toe aan een avond ontspannen dineren met vrienden, collega’s of met uw gezin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze menukaart en reserveer direct een tafel. Bij eetcafé Hendrik Ido Ambacht bent u van harte welkom voor en ontspannen avond.

Uitgebreide menu-en wijnkaart bij hét eetcafé Hendrik Ido Ambacht

Zoekt u een sfeervol eetcafé Hendrik Ido Ambacht met een goede en uitgebreide wijn- en menukaart? De Heeren van Ambacht beschikt over drie verschillende vestigingen waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten in combinatie met verschillende wijnen. Omdat wij over een uitgebreide wijnkaart beschikken, hebben wij voor ieder gerecht dat wij aanbieden een geschikte wijn. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide menukaart aan waar u kunt kiezen uit verschillende seizoengebonden gerechten. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. In Hendrik Ido Ambacht kunt u de bijzondere en authentieke sfeer van een oude boerderij ervaren en kunt u genieten van heerlijke gerechten op een toplocatie. Wij bereiden onze gerechten met goede producten die in al hun eenvoud knallend zijn van smaak. Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten. Ontmoet, beleef en geniet bij de Heeren van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving.

Reserveer direct in het gezelligste eetcafé Hendrik Ido Ambacht

Bent u benieuwd naar onze menukaart, heerlijke wijnen en onze top locatie? Wij nodigen u graag uit om een reservering bij ons te plaatsen en te komen genieten van onze smaakvolle gerechten. Als je op zoek bent naar een heerlijk en eerlijk eetcafé Hendrik Ido Ambacht bent u bij de Heeren van Ambacht aan het juiste adres. 

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!