Eten in Ridderkerk

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht

Heerlijk eten in Ridderkerk

Op zoek naar een plek om heerlijk te eten in Ridderkerk? Heeren van Ambacht is de perfecte locatie. Het restaurant biedt een unieke combinatie van smaakvolle gerechten, uitstekende service en een gezellige sfeer. Voor een romantisch diner met je partner of gezellige borrel met vrienden. Kom snel langs en laat je verrassen door onze keuken.

 

Brasserie heeren van ambacht - eten in Ridderkerk - restaurant omgeving dordrecht - reserveren heeren van ambacht
Brasserie heeren van ambacht - eten in Ridderkerk - reserveren heeren van ambacht

Ons menu

Het menu van Heeren van Ambacht is geïnspireerd op de Franse keuken en biedt een ruime keuze aan gerechten. De gerechten worden bereid met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten, waardoor de smaken optimaal tot hun recht komen.

Naast de Franse gerechten hebben wij ook sushi op het menu staan. Dit geeft het menu een bijzondere en verrassende twist en zorgt voor een unieke eetervaring.

Reserveren?

Wil jij nou verzekerd zijn van een tafel? Reserveer hem dan nu online! Kom heerlijk genieten van de ambiance en de lekkerste gerechten. Wij verwelkomen je graag!

restaurant papendrecht - franse keuken restaurant - romantisch dineren rotterdam - eten in Ridderkerk - restaurant ridderkerk - restaurant omgeving dordrecht

Bekijk andere locaties

Heeren aan de
Lek

Locatie in Groot-Ammers

Heeren van Slydregt

Locatie in Sliedrecht

Heeren aan de Haven

Locatie in Streefkerk