Heeren van Ambacht

Feest zaal huren bij Heeren van Ambacht!

Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid 

Unieke feestlocatie in
Hendrik Ido Ambacht

Iets te vieren en op zoek naar een feest zaal huren Hendrik Ido Ambacht? Onze schitterende locatie deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden.

Een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een kraamfeest, een private diner, een jubileum, een gezellige barbecue op ons terras, een bijzondere verjaardag, een babyshower, het zijn zomaar wat ideeën. Allemaal bijzondere gelegenheden die je kan vieren bij Heeren van Ambacht. Wij zijn dé feestlocatie Hendrik Ido Ambacht.

Feest zaal huren?

Beleving heeft alles te maken met hoe je iets ervaart. Wij denken daarom dat maatwerk aansluit bij een perfecte beleving. Wij gaan graag in gesprek en personaliseren het liefst onze arrangementen door deze aan te laten sluiten op jullie wensen en verwachtingen. Of het nou om een kleine receptie of een spetterend feest gaat, ieder event verdient de perfecte beleving.

Wij hebben de mogelijkheid om de ruimtes aan te passen naar de grootte van het gezelschap. Dus ook met kleinere groepen ben je van harte welkom. Tevens kun je rondom ons pand gratis parkeren en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Perfecte locatie

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om jouw feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Heeren van Ambacht staat klaar om er een onvergetelijke gelegenheid van te maken. Bekijk al onze faciliteiten:

  • Verschillende ruimtes voor gezelschap tot 275 personen
  • Onze Heerenzaal is geschikt voor optredens (geluidsdicht)
  • De zalen hebben, indien gewenst, een aparte ingang
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Onvergetelijke avond

Voor elke gelegenheid hebben we leuke ideeën en natuurlijk houden we rekening met het budget. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden. Kom gerust een keertje langs, we laten graag alles zien.

We hopen dat onze website een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij tijdens een rondleiding echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid!