Feestlocatie Hendrik Ido Ambacht

Bijzondere feestlocatie voor elke gelegenheid!

Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid

Unieke feestzaal in Hendrik Ido Ambacht

Feestzaal Hendrik Ido Ambacht nodig? Valt er iets te vieren en wilt u dat samen met familie en vrienden doen? Bent u op zoek naar een feestzaal Hendrik Ido Ambacht? U bent van harte welkom bij Heeren van Ambacht. Wij zijn een bijzondere en authentieke brasserie in een mooie, oude boerderij uit 1813 in Hendrik Ido Ambacht. Het pand vormt samen met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. In deze sfeervolle ambiance kunt u lunchen, dineren, vergaderen en uw feest vieren.

Een functionele feestzaal Hendrik Ido Ambacht!

Beleving heeft alles te maken met hoe je iets ervaart. Wij denken daarom dat maatwerk aansluit bij een perfecte beleving. Wij gaan graag in gesprek en personaliseren het liefst onze arrangementen door deze aan te laten sluiten op jullie wensen en verwachtingen. Of het nou om een kleine receptie of een spetterend feest, ieder event verdient de perfecte beleving.

Elke feestzaal Hendrik Ido Ambacht is bij ons multifunctioneel te gebruiken.Wij beschikken over mooie functionele ruimtes waar allerlei bijeenkomsten gehouden kunnen worden. Onze schitterende locatie heeft een geheel eigen sfeer door de karakteristieke details die nog uit de beginperiode zichtbaar zijn. Het is met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden. Onze verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden. Als u een feestzaal Hendrik Ido Ambacht wilt huren beschikken wij over twee besloten ruimtes die in grootte variëren. U kunt een groot feest houden voor 275 personen of een intiem feest voor 12 personen. Een groot bedrijfsfeest, een huwelijk, een jubileum, een kraamfeest of een babyshower; het is allemaal mogelijk bij Heeren van Ambacht. Ook behoort een gezellige barbecue op het terras tot de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid van onze feestzaal in Hendrik Ido Ambacht

Onze feestzaal in Hendrik Ido Ambacht is makkelijk bereikbaar en er is voldoende en gratis parkeerruimte. Gasten die met het openbaar vervoer komen kunnen voor de deur uitstappen. Rolstoel gebruikers kunnen zonder problemen bij ons binnenkomen. Wij zijn heerlijke gastvrij en ons vriendelijke personeel zal er alles aan doen om er een geweldig feest van te maken. Alle ‘ingrediënten’ voor een succes zijn aanwezig: een unieke locatie met een prachtige uitstraling, vriendelijk personeel en heerlijk eten en drinken. Heeren van Ambacht staat voor gastvrijheid, sfeer en gezelligheid.

  • Verschillende ruimtes voor gezelschap tot 275 personen
  • Onze Heerenzaal is geschikt voor optredens (geluidsdicht)
  • De zalen hebben, indien gewenst, een aparte ingang
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Ervaar onze feestzaal voor een onvergetelijk feest!

Neem eens een kijkje op deze website en proef de sfeer van onze feestzaal in Hendrik Ido Ambacht. De mooie foto’s van onze locatie en heerlijke gerechten geven u alvast een indruk. Ook vindt u hier uitgebreide informatie. Om al uw wensen te bespreken voor uw feest nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om een onvergetelijk feest te organiseren dat u en uw gasten nog lang zal heugen. Sinds onze opening in 2011 zijn er al veel gasten over de drempel gestapt. Wij zijn blij met hun positieve beoordelingen! Wordt u onze volgende tevreden klant?

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!