Bezorgen / Afhalen

Bestel de lekkerste gerechten en haal af of laat het bezorgen!

Ontdek onze beste gerechten en ervaar de lekkerste sushi!

Heeren @ Home

Dankzij ons speciale Heeren van Ambacht @ Home menu is het mogelijk om thuis te genieten van onze gerechten. Er is keuze uit onze Borrelboxen en andere heerlijke bites zoals chicken gyoza’s, yakitori of pata negra. Maar ook losse gerechten zoals de Heerenburger, spareribs, tagliatelle truffel, of een overheerlijke stampot zijn te bestellen. Heeren van Ambacht is een pick up point van Heeren aan de Haven.

Naast deze gerechten zijn er ook onze beste huiswijnen en cocktails te bestellen. Of neem een heerlijke wijnbox, met 2 flessen wijn samengesteld door onze sommelier.

Afhalen en bezorgen kan van dinsdag tot en met zondag, van 16:00 tot 20:00. Bezorging binnen Hendrik-Ido-Ambacht is gratis, buiten Hendrik-Ido-Ambacht rekenen wij 5 euro bezorgkosten.

Marcel Hayes

Heeren van Ambacht staat bekend als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Dankzij ons Heeren van Ambacht @ Home menu is het nu mogelijk om in de eigen huiskamer te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Marcel Hayes is geïnspireerd door de seizoenen en bereidt heerlijke gerechten die altijd knallend zijn van smaak. Naast ons eigen Heeren van Ambacht @ Home menu zijn wij ook een pick up point van Heeren aan de Haven, dus het afhalen van de lekkerste sushi en andere bites is ook bij ons mogelijk.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!