High Wine Hendrik Ido Ambacht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie, waar jij heerlijk kan genieten van een uitgebreide High Wine hendrik ido ambacht. 

Geheel verzorgde High Wine Hendrik Ido Ambacht

Welke dag van de week het ook is, een geheel verzorgde high wine breekt te week! Heeren van Ambacht laat jou genieten van de lekkerste wijnen in combinatie met versbereide hapjes. Meer info ontvangen over de High Wine? Neem contact met ons op of reserveer direct.

 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant alblasserdam - heeren aan de lek - high wine hendrik ido ambacht

High wine X de Heeren Horeca Group

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Group. Samen met Heeren van Slydregt, Heeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Group. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Group? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?