Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Lunch Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een heerlijke lunch Hendrik Ido Ambacht? Zoekt u een bijzonder locatie waar u heerlijk kunt lunchen? Bij Heeren van Ambacht bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch in Hendrik Ido Ambacht.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Sfeervolle brasserie voor uw lunch Hendrik Ido Ambacht!

Bent u zoek naar een leuke lunch Hendrik Ido Ambacht locatie waar u kunt genieten van lekker eten in een klein gezelschap, maar ook aan kan schuiven met een grotere groep? Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Als u op zoek bent naar een unieke plek voor een lunch Hendrik Ido Ambacht bent u bij de Heeren van Ambacht aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en de passie die wij hebben voor koken, serveren wij altijd de lekkerste gerechten. Wij werken met seizoenproducten zodat wij onze gasten telkens aangenaam kunnen verrassen met de lekkerste smaaksensaties. Bent u benieuwd naar onze veelzijdige menukaart? U kunt alvast een kijkje nemen op deze website. Wij nodigen u graag uit om langs te komen op een unieke locatie met een prachtige historie. Voor een lekkere lunch Hendrik Ido Ambacht bent u bij de Heeren van Ambacht van harte welkom.

Lunch Hendrik Ido Ambacht bij de Heeren van Ambacht

Wilt u lekker genieten van een lekkere lunch Hendrik Ido Ambacht? De Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie die is gevestigd in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht. Wij openden in 2011 onze deuren en zijn sindsdien een bekende brasserie met wijnbar in de omgeving. De brasserie is gevestigd in een voormalige boerderij die in 1813 is gebouwd. Daarna is de  boerderij volledig verbouwd en zijn alle karakteristieke details uit die periode in ere gehouden. Tegenwoordig is de Heeren van Ambacht uitgegroeid tot een populaire locatie voor (business) lunches, dineren, vergaderen en (bedrijfs)feesten. Naast onze smaakvolle gerechten beschikken wij over een unieke wijncollectie. Hierdoor kunnen wij bij ieder gerecht een heerlijke wijn aanbevelen. Wij bieden een prachtig ‘ensemble’ en een unieke locatie met een prachtige uitstraling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar. Lekker eten, gezelligheid en een sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij de Heeren van Ambacht!

Smaakvolle lunch Hendrik Ido Ambacht

Laat u verrassen door onze lekkere gerechten en reserveer direct een tafeltje in onze geliefde brasserie. Ook voor grotere groepen is onze locatie geschikt. Bent u op zoek naar een zakelijke lunch met uw collega’s of tijdens een vergadering? Bij de Heeren van Ambacht is veel mogelijk. Wij bespreken graag uw wensen en gaan op zoek naar de passende mogelijkheden een zakelijke lunch, diner of presentatie te organiseren. Onze locatie en diverse zalen lenen zich perfect voor een zakelijk evenement. Voor een lekkere lunch Hendrik Ido Ambacht of een zaken-lunch bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!