Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Lunchen in Hendrik Ido Ambacht

Wilt u lekker lunchen in Hendrik Ido Ambacht? Bent u op zoek naar een gelegenheid waar u heerlijk kunt lunchen in Hendrik Ido Ambacht? Heeren van Ambacht is de perfecte locatie voor een heerlijke lunch in een bijzonder sfeervolle ambiance. Komt u alleen, samen of met familie of vrienden? Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lunchen in Hendrik Ido Ambacht op de sfeervolste locatie!

Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een brasserie & wijnbar met een huiskamergevoel. Heeren van Ambacht is gevestigd in een monumentale voormalige boerderij uit 1813. De boerderij is verbouwd tot een functionele ruimte, maar de karakteristieke details van twee eeuwen geleden zijn nog steeds zichtbaar, wat zorgt voor een prachtige uitstraling. Wij bieden u een aantrekkelijke lunchkaart waar iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Wat dacht u van een heerlijke mosterdsoep of frisse geitenkaas salade om mee te beginnen? Gevolgd door een pokebowl: tonijn of zalm en zeewier, zoetzure groenten en rijst? Natuurlijk is de bekende uitsmijter of een broodje kroket ook mogelijk. Onze koks weten ook van eenvoudige gerechten iets heel speciaals te maken. Wij laten u tijdens uw lunch echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid.

Heerlijk uitgebreid lunchen in Hendrik Ido Ambacht

Lekker lunchen in Hendrik Ido Ambacht doe je bij Heeren van Ambacht. Ons monumentale pand vormt samen met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. U kunt bij ons namelijk ook terecht om een feest te vieren of te vergaderen. Onze ruimtes zijn geschikt om gezelschappen tot 275 personen te kunnen ontvangen. Wij zijn uitstekend bereikbaar en hebben voldoende ruime parkeergelegenheid. Gasten die met het openbaar vervoer komen kunnen voor de deur uitstappen. Ook zijn wij rolstoel toegankelijk. Ons vriendelijk personeel zorgt ervoor dat u een echt thuisgevoel krijgt en dat u zich heerlijk kunt ontspannen.

Lunchen in Hendrik Ido Ambacht met een uitgebreide lunchkaart!

In 2010 openden wij de deuren van Heeren van Ambacht en sinds die tijd hebben al veel gasten aangename uurtjes bij ons doorgebracht. Wij zijn blij met de vele positieve beoordelingen die wij krijgen. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen om te lunchen in Hendrik Ido Ambacht of voor een diner, High Tea of High Wine. Als u een wijnliefhebber bent is het de moeite waard om een wijn uit onze unieke wijncollectie te drinken. Met lekkere hapjes van onze bar & bites kaart zult u heerlijk genieten. Als het mooi weer is dan is het aangenaam vertoeven op ons zonnig gelegen terras. Mogen wij u snel verwelkomen op onze unieke en sfeervolle locatie? Ons team staat voor u klaar!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!