Restaurant omgeving Dordrecht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht

Uiteten bij een restaurant omgeving Dordrecht

Op zoek naar een gezellig en smaakvol restaurant in de omgeving Dordrecht? Dan is Heeren van Ambacht de perfecte locatie. Ons restaurant biedt een unieke eetervaring met een menu geïnspireerd op de Franse keuken en een gezellige en gastvrije sfeer. Ons restaurant heeft een gezellige en gastvrije sfeer en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Wij verwelkomen je graag.

 

Brasserie heeren van ambacht - eten in Ridderkerk - restaurant omgeving dordrecht - reserveren heeren van ambacht
Brasserie heeren van ambacht - restaurant omgeving dordrecht

Lunchen of dineren bij een restaurant omgeving Dordrecht

Voor zowel een lunch of diner, is Heeren van Ambacht de juiste locatie. Door onze uitgebreide menukaart, bieden we voor ieder iets lekkers. Van de lekkerste vlees- en visgerechten tot de vegetarische lekkernijen. Waar houd jij van? Vanaf 11.00 uur is de keuken al geopend. Lekker beginnen met een kop koffie, verse jus en heerlijke broodjes. Of kom je genieten van onze 4-gangen menu, met bijpassende wijnen. 

Reserveren?

Wil jij nou verzekerd zijn van een tafel? Reserveer hem dan nu online! Kom heerlijk genieten van de ambiance en de lekkerste gerechten. Wij verwelkomen je graag!

restaurant papendrecht - franse keuken restaurant - romantisch dineren rotterdam - eten in Ridderkerk - restaurant ridderkerk - restaurant omgeving dordrecht

Bekijk andere locaties

Heeren aan de
Lek

Locatie in Groot-Ammers

Heeren van Slydregt

Locatie in Sliedrecht

Heeren aan de Haven

Locatie in Streefkerk