Restaurant Ridderkerk

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht

Uiteten bij restaurant Ridderkerk

Op zoek naar een gezellig en smaakvol restaurant in Ridderkerk? Dan is Heeren van Ambacht de perfecte locatie. Wij bieden een unieke eetervaring met een menu geïnspireerd op de Franse keuken en een gezellige en gastvrije sfeer. Heeren van Ambacht is perfect voor een avondje uit met vrienden of familien of een romantisch diner met je partner. Het personeel staat klaar om je te adviseren en te helpen over onze gerechten en wijnen.

Menukaart heeren van ambacht - restaurant ridderkerk - reserveren heeren van ambacht
restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant alblasserdam - heeren aan de lek - high wine hendrik ido ambacht - restaurant ridderkerk - reserveren heeren van ambacht

Lunchen of dineren bij ons restaurant Ridderkerk?

Voor zowel een lunch of diner, is Heeren van Ambacht de juiste locatie. Door onze uitgebreide menukaart, bieden we voor ieder iets lekkers. Van de lekkerste vlees- en visgerechten tot de vegetarische lekkernijen. Waar houd jij van? Vanaf 11.00 uur is de keuken al geopend. Lekker beginnen met een kop koffie, verse jus en heerlijke broodjes. Of kom je genieten van onze 4-gangen menu, met bijpassende wijnen. 

Reserveren?

Wil jij nou verzekerd zijn van een tafel? Reserveer hem dan nu online! Kom heerlijk genieten van de ambiance en de lekkerste gerechten. Wij verwelkomen je graag!

restaurant papendrecht - franse keuken restaurant - romantisch dineren rotterdam - eten in Ridderkerk - restaurant ridderkerk - restaurant omgeving dordrecht

Bekijk andere locaties

Heeren aan de
Lek

Locatie in Groot-Ammers

Heeren van Slydregt

Locatie in Sliedrecht

Heeren aan de Haven

Locatie in Streefkerk