Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Uit eten Hendrik Ido Ambacht

Wilt u graag uit eten Hendrik Ido Ambacht? Bent u op zoek naar een bijzondere locatie waar u een paar gezellige uurtjes kunt doorbrengen? Bij Heeren van Ambacht kunt u heerlijk lunchen of dineren in een bijzondere sfeervolle ambiance. Voor uit eten Hendrik Ido Ambacht moet u zijn in onze prachtige brasserie!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Uit eten Hendrik Ido Ambacht in onze authentieke en sfeervolle brasserie!

U wilt lekker uit eten Hendrik Ido Ambacht? Kom eens langs bij Heeren van Ambacht! Wij zijn een authentieke en sfeervolle brasserie die is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1813. Hoewel de boerderij is verbouwd en helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd zijn de karakteristieke elementen uit de beginperiode nog zichtbaar. Dit zorgt voor een huiskamergevoel waar u zich thuis zult voelen. Onze koks hebben een menukaart samengesteld met unieke recepten. Zij laten zich inspireren door de seizoenen en bereiden heerlijke gerechten die in al hun eenvoud tongstrelend zijn. Onze à la carte kaart is verrassend smaakvol met voor ieder wat wils. Drinkt u graag een goede wijn bij uw diner? Wij hebben een unieke wijncollectie die u zeker zult waarderen. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om al uw wensen te vervullen. Uit eten in Hendrik Ido Ambacht bij Heeren van Ambacht is een onvergetelijke beleving.

Uit eten Hendrik Ido Ambacht voor elk gezelschap

Onze monumentale boerderij vormt samen met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. Ook voor feesten en vergaderingen voor grote gezelschappen kunt u bij ons terecht. Wij hebben plek voor gezelschappen tot 275 personen. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is. U kunt samen van een intiem diner genieten of misschien wilt u met de hele familie uit eten. Wat de reden ook is dat u bij ons komt, het team van Heeren van Ambacht staat voor u klaar om er een geslaagde aangelegenheid van te maken. Lekker eten, gezelligheid en een sfeervolle locatie zijn de ingrediënten om volop te kunnen genieten bij Heeren van Ambacht.

Gratis parkeren voor de deur!

Onze mooie locatie is uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren en gasten die met het openbaar vervoer komen kunnen voor de deur uitstappen. Ook is onze brasserie rolstoeltoegankelijk. Bij mooi weer kunt u ook genieten van ons zonnig gelegen terras. Sinds wij in 2011 onze deuren openden hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen. Wij zijn blij met de vele positieve beoordelingen en hopen dat ook u zich op uw gemak zult voelen bij ons. Bij Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten. Wilt u eerst de sfeer proeven? Kom dan eens langs voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakte taart. Wij staan graag voor u klaar!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!