Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Uit eten in Hendrik Ido Ambacht

Wilt u graag uit eten in Hendrik Ido Ambacht? Zoekt u een sfeervolle locatie waar u gezellige uurtjes door kunt brengen? Heeren van Ambacht is de locatie waar u naar op zoek bent. Wij zijn een bijzondere en authentieke brasserie die is gevestigd in een voormalige boerderij. Het is een brasserie met een historie die teruggaat naar 1813 toen de boerderij gebouwd werd. Nu is de boerderij verbouwd tot een functionele ruimte, maar de sfeer van toen is nog steeds aanwezig door de karakteristieke details uit die tijd. Het maakt onze locatie tot een bijzonder sfeervolle ambiance waar u een echt huiskamergevoel krijgt. Uit eten in Hendrik Ido Ambacht bij Heeren van Ambacht wordt een onvergetelijke ervaring, daar zorgen wij voor! Wij hebben een heerlijke menukaart met unieke recepten van onze koks die zich laten inspireren door de seizoenen. Ze zijn van verrassende eenvoud, maar altijd knallen van smaak. Onze à la carte kaart is verrassend smaakvol met voor ieder wat wils. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bestel gewoon wat u lekker lijkt en met een heerlijk glas wijn uit onze unieke wijncollectie zult u heerlijk genieten. Vraag eens naar onze wijn van de maand.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Heerlijk gastvrij uit eten in Hendrik Ido Ambacht

Lekker uit eten in Hendrik Ido Ambacht doet u bij de Heeren van Ambacht. Wij hebben een gastvrij team dat ervoor zorgt dat u zich op uw gemak voelt. Graag laten wij u tijdens een bezoek echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Uit eten in Hendrik Ido Ambacht wordt een onvergetelijke ervaring. Wij beschikken over een zonnig gelegen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt genieten. Ons monumentale pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. Onze schitterende locatie is namelijk ook een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden. Wij kunnen gezelschappen tot wel 275 personen ontvangen.

Uit eten in Hendrik Ido Ambacht en gratis parkeren voor de deur!

Wij vinden het belangrijk dat echt iedereen kan genieten van alles wat wij te bieden hebben en daarom is ons pand rolstoel toegankelijk. Ook zijn wij uitstekend bereikbaar en u kunt uw auto gratis parkeren. Gasten die met het openbaar vervoer komen, kunnen voor de deur uitstappen. Uit eten in Hendrik Ido Ambacht wordt een unieke beleving met onze heerlijke gerechten, de warme uitstraling en ons vriendelijk personeel. Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten. Al vele klanten hebben hier aangename uurtjes doorgebracht en wij krijgen dan ook vele positieve beoordelingen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!