Locaties

Wij zijn open van Di – Vrij, 11:00 – 23:00 & Zat – Zon, 12:00 – 23:00

Est. 1977

Vestigingen

Vol trots kunnen wij melden dat wij onze ‘Heeren Groep’ aan het uitbreiden zijn. Nadat wij in 2002 ons eerste restaurant/brasserie ‘Heeren van Slydregt’ aan de stationsweg in Sliedrecht openden, werd een tweede locatie een paar jaar later een feit. De ‘Heeren van Ambacht’ opende in 2011 aan de Dorpsstraat haar deuren.

Met een flinke dosis passie voor de horeca kon het niet uitblijven dat wij verder gaan uitbreiden. Dit voorjaar openen wij de deuren van onze derde brasserie ‘Heeren aan de Lek’ in Groot Ammers. Maar daar blijft het niet bij. Wij kunnen niet wachten om te gaan starten met de verbouwing van onze vierde locatie ‘Heeren aan de Haven’ in Streefkerk. Naar verwachting openen wij hier onze deuren medio 2021. Hopelijk ontmoeten we je snel bij één van onze sfeervolle locaties.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Heeren van Slydregt

Stationsplein 8
3364 AM Sliedrecht
www.heerenvanslydregt.nl
info@heerenvanslydregt.nl

Heeren aan de Lek

Schoonhovenseveer 43
2964 GB Groot Ammers
www.heerenaandelek.nl
info@heerenaandelek.nl

Heeren aan de Haven

Nieuwe Haven 1
2959 AT Streefkerk
www.heerenaandehaven.nl
info@heerenaandehaven.nl

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!