Locaties

Wij zijn open van Di – Vrij, 11:00 – 23:00 & Zat – Zon, 12:00 – 23:00

Est. 1977

Vestigingen

Vol trots kunnen wij melden dat wij onze ‘Heeren Groep’ aan het uitbreiden zijn. Nadat wij in 2002 ons eerste restaurant/brasserie ‘Heeren van Slydregt’ aan de stationsweg in Sliedrecht openden, werd een tweede locatie een paar jaar later een feit. De ‘Heeren van Ambacht’ opende in 2011 aan de Dorpsstraat haar deuren.

Met een flinke dosis passie voor de horeca kon het niet uitblijven dat wij verder gaan uitbreiden. In het voorjaar van 2021 openden wij de deuren van onze derde brasserie ‘Heeren aan de Lek’ in Groot Ammers. Maar daar blijft het niet bij. Onze vierde locatie ‘Heeren aan de Haven’ in Streefkerk heeft zijn deuren geopend in augustus 2021. Hopelijk ontmoeten we je snel bij één van onze sfeervolle locaties.

Alle 4 de locaties hebben hun eigen concept. Ze zijn ieder uniek en hebben een prachtige ambiance. Aan de Haven & Aan de lek zijn het meest recent geopend. Nieuwe concepten, andere doelgroep maar nog steeds hetzelfde doel, iedere gast een ongelofelijke dag/avond bezorgen. Volledige service bieden, de lekkerste gerechten en genieten van het mooie uitzicht. Onze restaurants geven jou een gevoel van eenheid. 

Wil jij reserveren voor een van onze restaurants? Bekijk hieronder de locaties en bezoek de website! Voor vragen, reserveringen of aanmerkingen, neem contact met ons op!.

Heeren van Slydregt

Stationsplein 8
3364 AM Sliedrecht
www.heerenvanslydregt.nl
info@heerenvanslydregt.nl

Heeren aan de Lek

Schoonhovenseveer 43
2964 GB Groot Ammers
www.heerenaandelek.nl
info@heerenaandelek.nl

Heeren aan de Haven

Nieuwe Haven 1
2959 AT Streefkerk
www.heerenaandehaven.nl
info@heerenaandehaven.nl