Afscheid

Het team van Heeren van Ambacht staat je graag bij, ook in moeilijke tijden.

Bijzonder locatie om afscheid te nemen

Rouwlocatie & Condoleance

Afscheid nemen van een dierbare, daar is tijd voor nodig. Vaak bestaat er de behoefte om na afloop van de uitvaart samen te zijn met familie en vrienden. Ook voor een condoleance of samenzijn na afloop van een begrafenis of crematie kan je bij ons terecht.

Kleine details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals een favoriete hapje en/of drankje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ook hier hebben wij aandacht voor. Laat ons weten wat wij hierin kunnen betekenen. Ons team staat je graag bij in deze moeilijke periode om steun te bieden en bij te dragen aan een gedenkwaardig moment.

Zaal huren condoleance?

Wij beschikken over twee besloten ruimtes, variƫrend in grote tussen de 12 en 275 personen waar de afscheidsplechtigheid zou kunnen worden gehouden. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur. Ook beschikt onze locatie tot een lift en zijn wij dus ook toegankelijk voor mindervaliden.

Perfecte locatie om zaal te huren voor condoleance

Je kunt alle aspecten van de bijeenkomst zelf invullen. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat je graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk uit handen. Het organiseren van een condoleance vergt veel kunde en tijd… Bekijk alle faciliteiten hieronder!

  • Bijzondere ruimtes voor gezelschappen tot 275 personen
  • Sfeervolle ruimtes waar u rustig kunt natafelen
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Ruime keuze in culinaire invullingen
  • Gratis parkeren
  • Rolstoel toegankelijk