Zalen & Ruimtes

Locatie en zaalverhuur aan de rand van Rotterdam

Mogelijkheden

Vergader -en feestlocatie

Naast de brasserie beschikt Heeren van Ambacht over ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Zakelijk

Heeren van Ambacht biedt naast het restaurant ook stijlvolle vergaderruimtes. Ook is onze feestzaal geschikt voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest.

Feest

Van een verjaardagsfeest met een groot gezelschap tot een babyshower of kraamfeest, een intiem diner, jubileum of een gezellige barbecue op ons terras, het kan bij onze unieke locatie!

Huwelijk

Een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot de borrel, een intiem diner, of een besloten receptie.

Afscheid

Het team van Heeren van Ambacht staat u graag bij, ook in moeilijke tijden. Voor de afscheidsplechtigheid, condoleance, maar ook de receptie na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht.

Unieke locatie in Hendrik Ido Ambacht

Zaalverhuur

Onze schitterende locatie in Hendrik Ido Ambacht deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden, die ons team graag met u bespreekt. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap tot een kraamfeest, een intiem diner, jubileum, gezellige barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest, het kan allemaal bij de Heeren van Ambacht!

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 12 en 275 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Zakelijk lunchen of dineren in Zuid Holland

Businesslunch of diner

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijke lunch of diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Huiskamer of Heerenzaal. Indien gewenst kunnen wij uw lunch of diner aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarom onze locatie ideaal is voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst:

  • Gratis parkeren
  • Uitstekende Wi-Fi
  • Airconditioning
  • Stijlvolle ruimtes vrij indeelbaar in elke gewenste opstelling
  • Presentatiematerialen zoals beamer, scherm en flipover zijn aanwezig
  • Ruimtes geschikt van 12 tot 275 personen
  • Hoogstaande service & gastvrijheid

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!