Feestlocatie Hendrik Ido Ambacht

Bijzondere feestlocatie voor elke gelegenheid!

Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid

Unieke feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht

Iets te vieren en op zoek naar een feestlocatie Hendrik Ido Ambacht? Onze schitterende locatie deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden.

Een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een kraamfeest, een private dinner, een jubileum, een gezellige barbecue op ons terras, een bijzondere verjaardag, een babyshower, het zijn zomaar wat ideeën. Allemaal bijzondere gelegenheden die je kan vieren bij de Heeren van Ambacht. Wij zijn dé feestlocatie Hendrik Ido Ambacht.

Beleving

Beleving heeft alles te maken met hoe je iets ervaart. Wij denken daarom dat maatwerk aansluit bij een perfecte beleving. Wij gaan graag in gesprek en personaliseren het liefst onze arrangementen door deze aan te laten sluiten op jullie wensen en verwachtingen. Of het nou om een kleine receptie of een spetterend feest, ieder event verdient de perfecte beleving.

Wij hebben de mogelijkheid om de ruimtes aan te passen naar de grootte van het gezelschap. Dus ook met kleinere groepen ben je van harte welkom. Tevens kun je rondom ons pand gratis parkeren en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Perfecte locatie

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om uw feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Heeren van Ambacht staat klaar om er een onvergetelijke aangelegenheid van te maken.

  • Verschillende ruimtes voor gezelschap tot 275 personen
  • Onze Heerenzaal is geschikt voor optredens (geluidsdicht)
  • De zalen hebben, indien gewenst, een aparte ingang
  • De mogelijkheid om de locatie geheel of gedeeltelijk af te huren
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Onvergetelijke avond

Voor elke gelegenheid hebben we leuke ideeën en natuurlijk houden we rekening met het budget. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden. Kom gerust een keertje langs, we laten graag alles zien.

We hopen dat onze website een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij tijdens een rondleiding echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid!

De mooiste feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht!

Op zoek naar een unieke feestlocatie Hendrik Ido Ambacht? Valt er iets te vieren en bent u op zoek naar een feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht? Wees welkom bij Heeren van Ambacht! U vindt ons in een monumentale boerderij uit 1813 met een prachtige uitstraling. De boerderij is helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd maar de karakteristiek details van twee eeuwen geleden zijn nog zichtbaar. Heeren van Ambacht is met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden. Naast de brasserie en wijnbar beschikken wij over ruimtes die zich uitstekend lenen voor een mooi feest. Wij hebben twee besloten ruimtes die variëren in grootte tussen de 12 en 275 personen. Of u nu een klein of groot feest houdt, het team van Heeren van Ambacht staat voor u klaar om er een verzorgde en onvergetelijke aangelegenheid van te maken. De zalen hebben een aparte ingang zodat uw feest geheel privé blijft. Onze locatie is geheel of gedeeltelijk af te huren. Als u contact met ons opneemt dan bespreken we alle mogelijkheden voor uw feest. Voor een babyshower, kraamfeest, trouwerij, bedrijfsfeest, jubileum of wat voor feest dan ook: wij staan klaar om er iets moois van te maken.

Feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht met goede catering

Misschien wilt u een diner of lunch koppelen aan uw feest? Ook dat is mogelijk. Wij zijn heerlijk gastvrij! Bij Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten! Onze koks laten zich inspireren door de seizoenen en bereiden goede maaltijden die in al hun eenvoud knallend van smaak zijn. Bij ons geniet u van lekker eten, gezelligheid en de sfeervolle ambiance. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras. Als het buiten te heet wordt is het binnen in de airco gekoelde ruimtes heerlijk toeven. Ons pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. De locatie is authentiek gebleven met toch alle gemakken van deze tijd.

Goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur!

Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Mensen die met het openbaar vervoer komen kunnen voor de deur uitstappen. Ook rolstoelgebruikers kunnen probleemloos onze locatie binnenkomen. U kunt op onze feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht een prachtig feest geven. Ons gastvrij en vriendelijk team maakt er een onvergetelijke ervaring van. Sinds wij onze deuren in 2011 openden hebben wij al vele gasten mogen ontvangen. Zij oordelen positief over Heeren van Ambacht. Mogen wij u binnenkort verwelkomen om uw feest te verzorgen?

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!