Huwelijk

De perfecte trouwlocatie huren in Hendrik Ido Ambacht.

Say YES!

Trouwlocatie & Huwelijksfeest

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Deze dag willen jullie natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Wij helpen jullie daar graag bij.

Heeren van Ambacht is een zeer bijzondere trouwlocatie in Hendrik Ido Ambacht. De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor jullie huwelijksfeest of receptie. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie. De perfecte trouwlocatie huren om jullie dag compleet te maken!

Trouwlocatie huren

Groot of klein gezelschap, Heeren van Ambacht verzorgt jullie huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren van Ambacht tot een van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam en omstreken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op.

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grootte tussen de 12 en 275 personen. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Perfecte locatie om te trouwen

De Heeren van Ambacht is een officiële trouwlocatie, je kunt hier het ‘ja-woord’ geven! En hoe fijn is het als je daarna hier ook je diner, een receptie of een compleet feest kunt geven. Alles op één locatie en overzichtelijk met één aanspreekpunt. Maar ook voor een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest mag je bij ons aankloppen. Waarom onze locatie perfect is voor jullie huwelijk:

  • Bijzondere ruimtes voor gezelschappen tot 275 personen
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rolstoel toegankelijk
  • Intieme ruimte voor het diner voor de daggasten
  • De zalen hebben een eigen aparte ingang t.o.v. het restaurant
  • Ruime keuze in culinaire invullingen

Styling pakketten

Heeren van Ambacht is op zichzelf al een prachtige sfeervolle locatie, maar bloemdecoraties maken een bruiloft extra feestelijk. ‘Heeren van Ambacht’ werkt samen met ‘De Sitter bloemen’. Ook voor een bruidsboeket en/of corsages kun je hier terecht. Maak jullie bruiloft helemaal compleet door het kiezen van een van onze styling pakketten. Specifieke wensen of aanpassingen zijn bespreekbaar. De beste ideeën ontstaan samen, dus bel of mail ons gerust voor een afspraak. We hopen jullie snel te ontmoeten voor een bezichtiging dan kunnen jullie zelf de sfeer en de gastvrijheid ervaren.