Huwelijk

Say YES!

Trouwlocatie & Huwelijksfeest

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Deze dag willen jullie natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Wij helpen jullie daar graag bij. Heeren van Ambacht is een zeer bijzondere trouwlocatie.De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor jullie huwelijksfeest of receptie. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie. De perfecte trouwlocatie om jullie dag compleet te maken!

Meer informatie

Heeren van Ambacht is een officiële trouwlocatie, je kunt hier het ‘ja-woord’ geven! En hoe fijn is het als je daarna hier ook je diner, een receptie of een compleet feest kunt geven. Alles op één locatie en overzichtelijk met één aanspreekpunt. Maar ook voor een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest mag je bij ons aankloppen.

Heeren van Ambacht is op zichzelf al een prachtige sfeervolle locatie, maar bloemdecoraties maken een bruiloft extra feestelijk. ‘Heeren van Ambacht’ werkt samen met ‘De Sitter bloemen’. Ook voor een bruidsboeket en/of corsages kun je hier terecht. Maak jullie bruiloft helemaal compleet door het kiezen van één van onze styling pakketten. Specifieke wensen of aanpassingen zijn bespreekbaar. De beste ideeën ontstaan samen, dus bel of mail ons gerust voor een afspraak. We hopen jullie snel te ontmoeten voor een bezichtiging dan kunnen jullie zelf de sfeer en de gastvrijheid ervaren.