High Tea

Perfect voor een gezellige middag

High Tea bij Heeren van Ambacht

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een High Tea? Kom dan naar de Heeren van Ambacht! Een bijzondere ervaring met een proeverij van diverse zoete en hartige hapjes, gecombineerd met een assortiment aan verschillende soorten thee. Op deze manier laten we je kennismaken met de culinaire hoogstandjes van de Heeren van Ambacht. Onze High Tea wordt geserveerd van 14.00 uur tot 17.00 uur en is beschikbaar voor reserveringen vanaf 2 personen. We vragen je vriendelijk om vooraf te reserveren. Voor details over de culinaire invulling of meer informatie staan onze medewerkers tot je beschikking.

Reserveren

Heeren van Ambacht biedt haar High Tea aan voor € 25,00 per persoon, inclusief een scala aan lekkernijen. Voor deze prijs kun je onbeperkt genieten van exclusieve thee, gecombineerd met zowel hartige als zoete hapjes. Het is de ultieme manier om te genieten van thee en een overvloed aan heerlijke traktaties. Deze High Tea is ideaal voor een gezellige middag uit.

Een hele middag gezellig bijpraten met een vriendin, speciale momenten vieren met je (schoon)zussen, of gewoon ontspannen genieten van een high tea met je (schoon)moeder. Onze high tea bij Heeren van Ambacht is een waar culinair feestje en biedt een plezierige ervaring, ideaal om zelf te beleven of als cadeau te geven. De Heeren van Ambacht high tea verzadigt niet alleen de hartige trek, maar zorgt ook zeker voor zoete verwennerijen. Kom snel langs en ervaar het zelf!