Feest

Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid

Unieke feestlocatie in Hendrik Ido Ambacht

Onze schitterende locatie deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht één van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden.

Meer informatie

Beleving heeft alles te maken met hoe je iets ervaart. Wij denken daarom dat maatwerk aansluit bij een perfecte beleving. Wij gaan graag in gesprek en personaliseren het liefst onze arrangementen door deze aan te laten sluiten op jullie wensen en verwachtingen. Of het nou om een kleine receptie of een spetterend feest gaat, ieder event verdient de perfecte beleving.

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om jouw feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Heeren van Ambacht staat klaar om er een onvergetelijke gelegenheid van te maken.We hopen dat onze website een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij tijdens een rondleiding echt beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid!