Zakelijk

De locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Van vergadering tot bedrijfsfeest

Heeren van Ambacht is een zeer geschikte locatie als het gaat om zakelijke bijeenkomsten. Lokale ondernemers weten ons inmiddels te vinden voor zakelijke afspraken. Gecombineerd met een lunch in de brasserie of in combinatie met één van de twee zalen boven. Deze zalen zijn geschikt voor meetings in elke gewenste opstelling. Natuurlijk zorgen wij voor een passend culinair arrangement met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om de meeting af te sluiten op het prachtige terras. Bedrijfsborrel organiseren? Zakelijke meeting houden? Reserveer nu!

Neem contact op

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om je zakelijke lunch of diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Huiskamer of Heerenzaal. Indien gewenst kunnen wij jouw lunch of diner aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij. Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 12 en 275 personen waar je jouw vergadering of presentatie zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Heeren van Ambacht heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Jouw personeelsfeest kan plaatsvinden in de Huiskamer of in De Heerenzaal. De Heerenzaal is onze grootste ruimte, die tevens beschikt over een eigen bar. Alle zalen kunnen naar wens worden gedecoreerd en in een thema worden gestoken. De professionele, vriendelijke service en de aangename ontspannen sfeer dragen bij aan een geslaagd zakelijk evenement. Ons team zal er alles aan doen om het succesvol te laten verlopen.