Heeren aan de Haven

Ons in 2019 geopende restaurant, gevestigd aan de Lek. Kom heerlijk genieten van de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen.

Restaurant Heeren aan de Haven

Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse (Aziatische) gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van oesters, sushi, seafood en heerlijke vlees- en vegetarische gerechten. Alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten. Onze wijnen, champagnes en cocktails maken het geheel af. Een ware culinaire ervaring en sensationele smaakbeleving. De warme uitstraling en het vernieuwende interieur maakt het drijvende restaurant de nieuwe hotspot in de Alblasserwaard. Deze unieke ervaring in de regio, dineren in Streefkerk op en aan het water. Tot slot heeft restaurant Streefkerk heeft een nieuwe betekenis. 

Wil je toch liever dichter in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht? Dan kan je ook terecht bij onze locatie, Heeren van Ambacht. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Voor ieder zijn wil, zowel bij Ambacht als aan de Haven. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Reserveer online en we verwelkomen jou graag in 1 van onze locaties. 

Heeren van Ambacht

Reserveer hier jouw tafel

Heeren aan de Haven

Reserveer hier jouw tafel