Heeren van Slydregt

Ontmoeten & genieten

Heeren van Ambacht

Bij ons, in het hart van een oude boerderij, vind je een bijzondere en sfeervolle brasserie. Stap binnen en ervaar het knusse huiskamergevoel dat we met trots creëren. Met ons warme interieur en authentieke charme bieden we een unieke culinaire ervaring. Een plek waar gezelligheid en heerlijke gerechten samenkomen.

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Dorpsstraat 22, 3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht

Reserveer directBekijk menukaarten

Restaurant Heeren van SlydregtWe zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, diner of een borrel. Ons team doet er alles aan om uw bezoek vlekkeloos te laten verlopen. Wij hebben diverse arrangementen voor feesten en partijen, zowel voor grote als kleine gezelschappen. Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website of reserveer direct! Zien we jou snel terug in een van onze restaurants?

In ons sfeervolle oude stationsgebouw bevind zich rechts onze brasserie en links het restaurant. Een unieke locatie in Sliedrecht met een prachtige, authentieke uitstraling. Het is heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras, in de wintermaanden zelfs verwarmd. Onze keukenbrigade werkt met dagverse producten en in combinatie met oprecht vriendelijke service wordt elk bezoek een onvergetelijk culinaire ervaring. Voor zowel een zakelijke lunch als een uitgebreid familie diner ben je van harte welkom. Voor elke gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijke vers kopje koffie/thee met gebak. Makkelijk te bereiken met zowel de fiets als met de auto. Onze verschillende ruimtes zijn vernoemd naar termen in de treinwereld. Hoe passend is dat? Super tof, toch?

De Heeren Horeca Groep

We zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, diner of een borrel. Ons team doet er alles aan om uw bezoek vlekkeloos te laten verlopen. Wij hebben diverse arrangementen voor feesten en partijen, zowel voor grote als kleine gezelschappen. Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website of reserveer direct! Zien we jou snel terug in een van onze restaurants?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants