Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervolle high wine Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een high wine Hendrik Ido Ambacht? Bent u een wijnliefhebber en houdt u van hartige hapjes? Bij Heeren van Ambacht kunt u terecht voor een heerlijke high wine Hendrik Ido Ambacht in een bijzonder sfeervolle ambiance. Of wilt u lekker dineren onder het genot van de lekkerste wijnen? Bij Heeren van Ambacht kunt u genieten van een exclusieve wijnkaart. Wij zijn hét restaurant in Hendrik Ido Ambacht voor de wijnliefhebber!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Geniet van een high wine bij Heeren van Ambacht!

Op zoek naar een High Wine Hendrik Ido Ambacht? Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een brasserie & wijnbar met een echt huiskamergevoel. Heeren van Ambacht is een authentieke brasserie in de monumentaal verbouwde boerderij ‘Bouwlust’ uit 1813. Veel karakteristieke details uit die periode zijn behouden gebleven en zorgen voor een ongeëvenaarde uitstraling. Het is een unieke locatie waar uw high wine in Hendrik Ido Ambacht een ongekende beleving wordt. Wij serveren onze high wine tussen 15.00 uur en 18.00 uur vanaf 4 personen. Ons vriendelijk en gastvrij personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij streven ernaar dat u zich kunt ontspannen en een ’thuisgevoel’ krijgt. Neem alvast eens een kijkje op de bar & bites kaart. Wat dacht u van een trendy spicy avocado met een heerlijke cocktail? Natuurlijk is er ook de ‘gewone’ bitterbal of de kaasplank. Voor de wijnliefhebber is er onze uitgebreide wijnkaart en voor de geheelonthouder is er natuurlijk koffie, thee of een sapje. Er is voor iedereen wat wils!

High wine in Hendrik Ido Ambacht voor dé echte wijnliefhebber!

Of u nu een high wine voor 4 of voor 40 personen reserveert, u bent van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke beleving wordt. Een high wine in Hendrik Ido Ambacht is te vergelijken met de meer bekende high tea. Alleen wordt de thee vervangen door wijn en de zoetigheden door hartige hapjes. Ook voor een high tea bent u bij ons van harte welkom. Ontspan lekker met familie en/of vrienden bij de Heeren van Ambacht. Sinds wij in 2011 onze deuren openden hebben wij al heel wat gasten mogen verwelkomen. Wij zijn blij met de positieve beoordelingen die zij ons geven.

De perfecte locatie voor een high wine in Hendrik Ido Ambacht

Onze unieke locatie is uitstekend bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons makkelijk bereiken, de bushalte is voor de deur. Mensen die van een rolstoel afhankelijk zijn ondervinden geen enkele belemmering om binnen te komen. Voor een high wine in Hendrik Ido Ambacht bent u bij Heeren van Ambacht aan het juiste adres! Bij ons draait alles om genieten en ontmoeten en dat merkt u. Wij staan voor sfeer, gastvrijheid en gezelligheid!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!