Lunchen Alblasserdam

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie, waar jij heerlijk kan genieten van een uitgebreide lunch.

Lekker lunchen Alblasserdam

Lekker genieten van onze lunchgerechten, kop koffie en verse jus! Heeren van Ambacht is een mooie locatie in een authentieke boerderij. Kom langs en proef van onze delicatessen. We bieden een breed menu aan met verschillende gerechten. Van vlees – en vis tot vegetarische gerechten. Je kan bij ons terecht voor zowel een zakelijke lunch als een uitgebreide lunch met vrienden en familie. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en geniet van de lekkerste lunch gerechten.

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant dordrecht - bijzonder uiteten rotterdam - lunchen alblasserdam - lunchen papendrecht

 de Heeren Horeca Group

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Group. Samen met Heeren van Slydregt, Heeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Group. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Group? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?