Lunchen Dordrecht

Ontmoeten & genieten

Heeren van Ambacht

Bij ons, in het hart van een oude boerderij, vind je een bijzondere en sfeervolle brasserie. Stap binnen en ervaar het knusse huiskamergevoel dat we met trots creëren. Met ons warme interieur en authentieke charme bieden we een unieke culinaire ervaring. Een plek waar gezelligheid en heerlijke gerechten samenkomen.

Vandaag geopend van 12:00 - 23:00

Dorpsstraat 22, 3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht

Reserveer directBekijk menukaarten

Uitgebreid lunchen Dordrecht

Lekker genieten van onze lunchgerechten, kop koffie en verse jus! Heeren van Ambacht is een mooie locatie, in een authentieke boerderij. Je kan bij ons terecht voor een lekker broodje met een kop koffie. Maar ook voor een uitgebreide lunch met shared-dining en heerlijke wijnen.  We bieden een breed menu aan met verschillende gerechten. Voor ieder zijn wil. Kom langs en geniet van de beste lunchgerechten uit de omgeving Dordrecht. Zien we jou snel? Reserveer dan jouw tafel en kom langs!

De Heeren Horeca Groep

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Groep. Samen met Heeren van SlydregtHeeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Groep. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Groep? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants