Lunchen Papendrecht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie, waar jij heerlijk kan genieten van een uitgebreide lunch.

Gezellig lunchen Papendrecht

Lekker genieten van onze lunchgerechten, kop koffie en verse jus! Heeren van Ambacht is een mooie locatie, in een authentieke boerderij. Deze toffe locatie is geschikt voor een heerlijke lunch. Met wie kom jij lunchen? We bieden een breed menu aan met verschillende gerechten. Van vlees – en vis tot vegetarische gerechten. Reserveer direct en verzeker jezelf van een tafel! 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant dordrecht - bijzonder uiteten rotterdam - lunchen alblasserdam - lunchen papendrecht

 de Heeren Horeca Group

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Group. Samen met Heeren van Slydregt, Heeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Group. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Group? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?