Lunchen Sliedrecht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie, waar jij heerlijk kan genieten van een uitgebreide lunch.

Gezellig lunchen Sliedrecht

Heerlijk lunchen in ons authentieke restaurant? Een oude boerderij omgetoverd tot een mooi, sfeervol restaurant. De lekkerste lunchgerechten worden vers voor jou bereidt. Van vlees- en visgerechten tot verse vegetarische gerechten. Kom langs om te genieten van de beste lunchgerechten. Een smaakvol wijntje, verse jus of een lekker kopje koffie. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en geniet van heerlijke lunch gerechten, speciaal voor jou bereidt. 

restaurant dordrecht - Lunchen Alblasserdam lunchen sliedrecht - uiteten alblasserdam

 de Heeren Horeca Group

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Group. Samen met Heeren van Slydregt, Heeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Group. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Group? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?