Heeren van Ambacht
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervol restaurant Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een uniek restaurant Hendrik Ido Ambacht? Gaat u graag buitenshuis eten en bent u op zoek naar een bijzondere locatie als restaurant Hendrik Ido Ambacht? Dan is Heeren van Ambacht – restaurant in Hendrik Ido Ambacht – echt iets voor u! Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een monumentale boerderij uit 1813. Het pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’ en is een unieke locatie met een prachtige uitstraling. In deze sfeervolle ambiance kunt u lunchen, dineren, vergaderen en (bedrijfs)feesten houden. Natuurlijk bent u ook welkom voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte taart of voor een borrel.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@deheerenvanambacht.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@deheerenvanambacht.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Restaurant Hendrik Ido Ambacht nodig?

Bent u op zoek naar een restaurant Hendrik Ido Ambacht?  Wilt u genieten van een heerlijke lunch of diner of bent u op zoek naar een restaurant Hendrik Ido Ambacht voor een borrel en een bite? Bij de Heeren van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht bent u aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben wij onze gerechten steeds verder uit kunnen breiden en u kunt tegenwoordig genieten van een heerlijke borrelhap, een smaakvolle lunch en een overheerlijk diner. Omdat wij naast een uitgebreide menukaart ook beschikken over een ruim aanbod van verschillende wijnen kunnen wij de perfecte wijn serveren bij uw gerecht. Bent u benieuwd naar onze menukaart en wilt u een ontspannen en smaakvolle borrel, lunch of diner beleven? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u direct een tafeltje reserveren en wij verwelkome u graag in onze sfeervolle een authentieke boerderij in Hendrik Ido Ambacht.

De Heeren van Ambacht: het gezelligste restaurant Hendrik Ido Ambacht!

Restaurant Hendrik Ido Ambacht van de Heeren van Ambacht staat bekend als een sfeervolle brasserie met wijnbar. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de sfeer van een huiskamergevoel na te bootsen om onze gasten te laten genieten van een onvergetelijke avond in een ontspannen sfeer in hét restaurant Hendrik Ido Ambacht. De Heeren van Ambacht is gevestigd een bijzondere, authentieke en sfeervolle oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht. Wij bieden u een unieke locatie aan met een prachtig uitzicht vanaf ons zonnig gelegen terras. Van ons team maken  geïnspireerde koks deel uit die telkens de lekkerste gerechten maken van seizoengebonden producten. Wij blijven onze onze gasten verrassen met wisselende menu’s. Onze gerechten zijn altijd knallend van smaak. Lekker eten, gezelligheid en een sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij de Heeren van Ambacht. Wij bieden een prachtig ‘ensemble’ en is een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid.

Lekker uiteten in het restaurant Hendrik Ido Ambacht!

De Heeren van Ambacht biedt u een heerlijke menukaart aan met unieke recepten in combinatie met een unieke wijncollectie. Ons team bestaat uit gedreven koks en vriendelijk personeel. Vele levensgenieters gingen u al voor en zij hebben genoten van onze heerlijke gerechten. Zij lieten vele onafhankelijke positieve beoordelingen na. Naast onze heerlijke gerechten kunt u bij ons ook terecht voor het afhuren van zalen en ruimtes. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zien uw reservering of aanvraag graag tegemoet. 

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!