Restaurant Hendrik Ido Ambacht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht

Uiteten bij restaurant Hendrik Ido Ambacht

Heeren van Ambacht is al jaren een bijzondere en authentiek restaurant in Hendrik Ido Ambacht. Een oude boerderij omgetoverd tot sfeervol restaurant, met een groot terras en prachtige brasserie. Voor verschillende gelegenheden ben je bij ons restaurant van harte welkom. Bruiloft, zakelijke afspraak, familie feest, snelle lunch of uitgebreid diner. Bij ons is alles mogelijk. Door onze verschillende ruimtes, kunnen we een breed assortiment aanbieden. Boven worden de ruimtes vaak gehuurd voor zakelijke meetings of grote feesten. En zo zijn de brasserie en het terras perfect geschikt om te lunchen of dineren. 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht
restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant sliedrecht - Heeren aan de Lek

Lunchen of dineren bij ons restaurant Hendrik Ido Ambacht?

Voor zowel een lunch of diner, is Heeren van Ambacht de juiste locatie. Door onze uitgebreide menukaart, bieden we voor ieder iets lekkers. Van de lekkerste vlees- en visgerechten tot de vegetarische lekkernijen. Waar houd jij van? Vanaf 11.00 uur is de keuken al geopend. Lekker beginnen met een kop koffie, verse jus en heerlijke broodjes. Of kom je genieten van onze 4-gangen menu, met bijpassende wijnen. 

Voor zowel grote partijen als een heerlijke lunch voor 2 personen, kan je bij ons terecht. 

 

Reserveren?

 Kom heerlijk genieten van de ambiance en de lekkerste gerechten. Wij verwelkomen je graag in ons authentieke restaurant. Verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan snel online. We zien je snel!

restaurant papendrecht

Bekijk andere locaties

Heeren aan de
Lek

Locatie in Groot-Ammers

Heeren van Slydregt

Locatie in Sliedrecht

Heeren aan de Haven

Locatie in Streefkerk