Restaurant voor groepen

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie, waar jij heerlijk kan genieten met een grote groep

Heeren van Ambacht, het restaurant voor groepen. 

Dineren met groot gezelschap? Kom dan zeker langs bij ons restaurant. Onze locatie is geschikt voor grote reserveringen. Grote tafels, aangepaste menu’s en de lekkerste dranken. Om te reserveren kan er telefonisch contact opgenomen worden. Wil jij reserveren? Bel ons dan en kom snel langs!

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren van Ambacht - restaurant voor groepen - Heeren van slydregt - reserveren heeren van ambacht

 de Heeren Horeca Group

De Heeren van Ambacht maakt deel uit van de Heeren Horeca Group. Samen met Heeren van Slydregt, Heeren aan de lek en Heeren aan de haven. Onze 4 restaurants vormen samen de Heeren Horeca Group. Daarnaast bieden we bij een aantal restaurants high wine en high tea aan. Meer informatie over de Heeren Horeca Group? neem een kijkje op de website! Een high wine is de perfecte gelegenheid om met vrienden of familie te genieten, samen te komen en lekker bij te kletsen. De verschillende wijnen zorgen voor een unieke smaaksensatie. Onze koks weten welke gerechten zij kunnen koppelen aan de wijnen. De perfecte wijn-spijs combinatie dus! Wanneer zien we jou?