Zakelijk

Unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, meetings en bedrijfsevents

De locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Vergadering tot bedrijfsfeest

De Heeren van Ambacht is een zeer geschikte locatie als het gaat om zakelijke bijeenkomsten. Lokale ondernemers weten ons inmiddels te vinden voor zakelijke afspraken. Gecombineerd met een lunch in de brasserie of in combinatie met één van de twee zalen boven. Deze zalen zijn geschikt voor meetings in elke gewenste opstelling. Natuurlijk zorgen wij voor een passend culinair arrangement met bijvoorbeeld een lunch, een diner of een borrel. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om de meeting af te sluiten op het prachtige terras.

Unieke vergaderlocatie in Hendrik Ido Ambacht

Vergaderen

Heeren van Ambacht is mede door haar ligging een geliefde locatie om zakelijk af te spreken en te vergaderen. Organiseer hier uw training, presentatie of meeting. Combineer uw zakelijke afspraak met een lunch in het restaurant of maak gebruik van van onze vergaderarrangementen. Ons team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 12 en 275 personen waar u uw vergadering of presentatie zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Zakelijk lunchen of dineren in Zuid Holland

Businesslunch of diner

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijke lunch of diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Huiskamer of Heerenzaal. Indien gewenst kunnen wij uw lunch of diner aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarom onze locatie ideaal is voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst:

  • Gratis parkeren
  • Uitstekende Wi-Fi
  • Airconditioning
  • Stijlvolle ruimtes vrij indeelbaar in elke gewenste opstelling
  • Presentatiematerialen zoals beamer, scherm en flipover zijn aanwezig
  • Ruimtes geschikt van 12 tot 275 personen
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
Zaalverhuur bedrijfsfeest nabij Dordrecht

Bedrijfsfeest

Heeren van Ambacht heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Uw personeelsfeest kan plaatsvinden in de Huiskamer of in De Heerenzaal. Met plek voor 275 personen is De Heerenzaal onze grootste ruimte, die tevens beschikt over een eigen bar. Alle zalen kunnen naar wens worden gedecoreerd en in een thema worden gestoken. De professionele, vriendelijke service en de aangename ontspannen sfeer dragen bij aan een geslaagd zakelijk evenement. Ons team zal er alles aan doen om uw event succesvol te laten verlopen.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures!